Despre noi

Mutări Brașov

Despre noi

Firma noastră, C&C Moving, este specializată în mutări și ne mândrim că putem duce la bun sfârșit orice mutare care ne este solicitată. Oferim servicii complete de mutare cum ar fi împachetarea obiectelor personale și a mobilierului, demontarea și remontarea acestuia, manipularea și transportul local, intern și internațional.

În cei peste 12 ani de activitate, firma a crescut și a devenit foarte apreciată în România. Cei doi fondatori, Petrică Enache și Cosmin Colegiu, au început cu o dubă, iar acum, compania noastră deține trei autoutilitare, special echipate pentru mutări și relocări și o echipă formată din opt persoane. Recent, C&C Moving a cumpărat și brandul Mutări-Brașov. Succesul nostru provine din îmbinarea profesionalismului, punctualității, seriozității, respectului cu care tratăm fiecare client și a implicării în fiecare proiect de care ne ocupăm. Cea mai mare mulțumire este aprecierea clienților noștri, cu care am dezvoltat relații de încredere întotdeauna. Ne bucurăm când clienții noștri revin la echipa mutări Brașov pentru proiecte noi sau ne recomandă mai departe !

despre-noi-3
despre-noi-2

În portofoliul notru se regăsesc comenzi variate, de la mutat mobilă la sedii de bănci, unde relocăm chiar și seifuri de o tonă, case de bani și bancomate, de la piane și pianine la diverse etaje, până la motoare de lift cu greutate de 300 de kg care trebuie duse până în casa liftului unde folosim scripeți și cărucioare speciale.

Orice schimbare începe cu o mutare.  Știm că mutarea​​ ​​într-o​​ ​​altă​​ ​​casă,​​ într-un alt oraș sau în afara țării vine la pachet cu mult stres și emoții diferite. Așa cum spune și sloganul nostru : Cu noi scapi de grija mutării, alege C&C Moving și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot !

Calitățile firmei mutări Brașov
  • Profesionalism
  • Punctualitate
  • Seriozitate
  • Respect față de client
  • Implicare
  • Prețuri corecte

MUTĂRI BRAȘOV

De ce să ne alegi pe noi ?

Siguranță

Bunurile tale ajung în siguranță acolo unde dorești. Luăm toate măsurile de protecție pentru ca acestea să ajungă în aceeași stare în care au fost inainte de mutare.
01

Timpul scurt

Pentru că folosim personal calificat și dispunem de toată logistica necesară (autoutilitare, camioane de 7.5t, 12t, 24t, lift exterior cu capacitate de 250 kg) mutarea se efectuează în cel mai scurt timp posibil.
01

Puctualitate

Venim la ora stabilită de comun acord și știm exact ce avem de făcut pentru ca tu să te poți ocupa în continuare de ceea ce contează pentru tine.
01
Call Now Button