Despre noi

Mutări Brașov

Despre noi

Firma a fost fondată în 2008 de către Enache Petrică și Colegiu Cosmin, doi antreprenori dedicați și pasionați de industria serviciilor de mutare. Cu o viziune clară de a oferi clienților noștri servicii profesionale, eficiente și personalizate, C&C  Relocation a crescut constant în ultimii 15 ani.

Misiunea noastră este să transformăm procesul de mutare într-o experiență simplă, sigură și convenabilă pentru clienții noștri. Cu o echipă de profesioniști experimentați și angajați în furnizarea de servicii de calitate superioară, ne asigurăm că fiecare mutare este gestionată cu atenție, iar bunurile dumneavoastră ajung în destinație în condiții perfecte.

Suntem specializați într-o gamă variată de servicii de mutare, acoperind toate aspectele, de la mutări de sedii de firme, bănci și seifuri de până la 1 tonă, până la mutări industriale complexe și relocari internaționale. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, ne asigurăm că fiecare mutare este gestionată cu profesionalism și atenție la detalii

Alăturați-vă celor mulți clienți mulțumiți care au experimentat o mutare fără probleme cu C&C Relocation. Suntem aici pentru a face fiecare pas al călătoriei dumneavoastră de relocare cât mai ușor și mai eficient posibil.

Avem o echipă dedicată de specialiști în mutări, bine instruiți și experimentați, gata să vă asiste în fiecare pas al procesului si ințelegem că fiecare mutare este diferită. Prin urmare, oferim soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărui client.

Ne angajăm să protejăm bunurile dumneavoastră și să le livrăm la destinație în condiții perfecte.

Păstrăm o comunicare deschisă și transparentă cu clienții noștri pe tot parcursul procesului de mutare. Suntem aici pentru a vă oferi liniștea și informațiile de care aveți nevoie.

Cu un portofoliu impresionant, am deservit o gamă variată de clienți, inclusiv companii din sectorul privat și public, instituții bancare, precum și persoane fizice. Am câștigat încrederea clienților noștri prin furnizarea de servicii de calitate și soluții personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client.

Calitățile firmei mutări Brașov
  • Profesionalism
  • Punctualitate
  • Seriozitate
  • Respect față de client
  • Implicare
  • Prețuri corecte

MUTĂRI BRAȘOV

De ce să ne alegi pe noi ?

Siguranță

Bunurile tale ajung în siguranță acolo unde dorești. Luăm toate măsurile de protecție pentru ca acestea să ajungă în aceeași stare în care au fost inainte de mutare.
01

Timpul scurt

Pentru că folosim personal calificat și dispunem de toată logistica necesară (autoutilitare, camioane de 7.5t, 12t, 24t, lift exterior cu capacitate de 250 kg) mutarea se efectuează în cel mai scurt timp posibil.
01

Puctualitate

Venim la ora stabilită de comun acord și știm exact ce avem de făcut pentru ca tu să te poți ocupa în continuare de ceea ce contează pentru tine.
01
Call Now Button