Mutări firme

Persoane juridice

Dorești să muți sediul firmei, dar nu îți permiți luxul să pierzi timp ? Ai multe întrebări despre cum poți face o relocare rapidă și eficientă? Noi te ajutăm să muți sediul de firmă oriunde dorești.

Fie că este vorba de o clinică, de un sediu de bancă sau de o mutare industrială, avem tot ce ne trebuie pentru ca să realizăm acest proiect cu succes. Cu o experiență de pest 12 ani, cu utilajele necesare, putem reloca orice sediu de firmă într-un timp cât mai scurt.

Dacă noul spațiu nu îți permite să păstrezi tot echipamentul sau mobilierul, îți putem asigura depozitarea bunurilor, într-un depozit curat și uscat, pe o perioadă scurtă sau lungă.

18582099_1286689164733970_4403550663384321462_n

Atunci cand procesul de mutare îți ridică semne de întrebare, contactează-ne si ne vom ocupa de întregul proces. Este simplu și se rezolvă în câțiva pași :

  • Evaluăm situația și oferim consultanță
  • Stabilm costurile și resursele necesare
  • Planificăm mutarea în cel mai mic detaliu Mutările de firme reprezintă un proces complex și necesită o planificare realizată cu multă atenție și o coordonare perfectă între echipa noastră și client. Deoarece este important ca o firmă să își poată relua cât mai rapid activitatea, fiecare mutare se desfășoară în urma unui plan întocmit împreună cu clienții noștri.
  • Efectuăm mutarea propriu-zisă (dacă proiectul este foarte complex, mutarea se poate face în mai multe etape).

 

Cum procedăm ?

Ne scrii un email sau ne suni și beneficiezi de o evaluare gratuită. Ne spui când ai dori să te ajutăm și unde vrei să ajungă bunurile tale. Venim la tine, înțelegem care sunt nevoile tale și cât de complex este proiectul și estimăm prețul, durata și logistica necesară.

În urma estimării, în funcție de bugetul tău, stabilm prețul și timpul necesar să ducem la bun sfârșit proiectul. Putem face oferta de preț pe loc, prin email sau prin telefon.

Stabilim toate detaliile : ce trebuie să mutăm, de ce avem nevoie, traseul pe care trebuie să îl parcurgem.

În ziua și la ora stabilită, echipa noastră vine la tine și urmează toți pașii stabiliți împreună. Procesul mutării presupune, de obicei : demontarea, ambalarea și transportul la noua destinație. Dacă clientul dorește, putem despacheta și monta ce este nevoie. Noi lucrăm pentru tine, în timp ce tu îți poți vedea liniștit de programul tău.

Call Now Button