Mutări rezidențiale

Bibelourile de la bunica ? Jucăriile copilului ? Mobila sau aparatele electrocasnice ? Toate vor ajunge în siguranță la noua ta adresa, fie că este în Brașov, în țară sau în străinătate. Îți oferim servicii complexe de la împachetarea obiectelor și dezasamblarea moblierului până la transportul în locuința cea nouă și montarea mobilierului, percum și a unora dintre instalațiile sanitare. Stabilim împreună ce putem face pentru tine, astfel încât să îți facem mutarea mai ușoară.

  • Evaluăm gratuit dimensiunile mutării.
  • Stabilim prețul în funcție de complexitatea proiectului și de bugetul clientului
  • Oferim materiale de împachetat (folie cu bule, folie stretch, cutii de carton, pături etc.) astfel încât, chiar și cele mai fragile obiecte vor fi în aceeași stare în care au fost înainte de mutare.

Nu trebuie să îți faci griji pentru niciun obiect din locuința ta ! Dispunem de logistica necesară  să îți mutăm chiar și pianul la etajul 8 al clădirii ! Echipa noastră se va ocupa în detaliu de toate etapele mutării pentru ca tot procesul să decurgă conform planului.

În cazul în care este nevoie, după ce mutăm mobila la noua adresa, asigurăm și montajul pieselor de mobilier.

În plus, îți oferim și servicii de depozitare, în condiții impecabile, pe termen scurt sau lung.

Știm să lucrăm în echipă, suntem punctuali, rapizi și eficienți. Ne implicăm în fiecare proiect pe care îl avem, astfel încât relocarea ta să fie un succes !

Cum procedăm ?

Ne scrii un email sau ne suni și beneficiezi de o evaluare gratuită. Ne spui când ai dori să te ajutăm și unde vrei să ajungă bunurile tale. Venim la tine, înțelegem care sunt nevoile tale și cât de complex este proiectul și estimăm prețul, durata și logistica necesară.

În urma estimării, în funcție de bugetul tău, stabilm prețul și timpul necesar să ducem la bun sfârșit proiectul. Putem face oferta de preț pe loc, prin email sau prin telefon.

Stabilim toate detaliile : ce trebuie să mutăm, de ce avem nevoie, traseul pe care trebuie să îl parcurgem.

În ziua și la ora stabilită, echipa noastră vine la tine și urmează toți pașii stabiliți împreună. Procesul mutării presupune, de obicei : demontarea, ambalarea și transportul la noua destinație. Dacă clientul dorește, putem despacheta și monta ce este nevoie. Noi lucrăm pentru tine, în timp ce tu îți poți vedea liniștit de programul tău.

Call Now Button