Blog

Peste 12 ani de experiență în domeniul mutărilor

Compania C&C Moving activează de 12 ani în domeniul mutări Brașov. Suntem mândri de evoluția noastră, de echipa noastră de profesioniști care s-a extins de la 2-8 persoane și de realizările noastre din ultimii ani. Ne bucurăm că cei de la BZB Brașov au scris despre noi, articolul intitulat „O companie brașoveană a relocat un cabinet stomatologic din Lyon în Paris. „Cea mai lungă distanță pe care am relocat ceva a fost de la Brașov la Dubai””  Autorul articolului a suprins foarte bine povestea noastră de la început și până în momentul actual.

Compania C&C Moving, un business în domeniul mutărilor, a fost înființată de brașovenii Petrică Enache și Cosmin Colegiu.

„Am început doar noi doi și o dubă, iar acum deținem trei autoutilitare special echipate pentru mutări și relocări și o echipă formată din opt colegi. Avem contracte cu diverși colaboratori care ne pun la dispozitie utilaje, cum ar fi lift exterior cu capacitate de ridicare de 8 etaje, stivuitor,  macarale cu sarcina de până la 30 de tone, camioane de 3.5t, 7.5 t și 40 de t. De asemenea, colaborăm cu o firmă fruntașă in domeniul relocărilor pe plan național de la București și îi reprezentăm pe tot centrul țării”, spune Cosmin Colegiu. ”

Continuarea acestui articol o găsești aici: https://www.bizbrasov.ro/2020/03/04/o-companie-brasoveana-a-relocat-un-cabinet-stomatologic-din-lyon-in-paris-cea-mai-lunga-distanta-pe-care-am-relocat-ceva-a-fost-de-la-brasov-la-dubai/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Call Now Button